2011. április 28., csütörtök

Koontz, Dean R.: A védelmező - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A védelmezőA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
Átlagos hétköznapot tudhat maga mögött Tim Carrier, aki egyszerű kőművesként tengeti életét, és épp jól megérdemelt sörét iszogatja, amikor váratlan fordulat áll be életében. Valaki átad neki tízezer dollárt és egy címet a meggyilkolandó célszemély fotójával. Tim gyorsan rájön: összekeverték egy bérgyilkossal. A bonyodalomnak ezzel nincs vége, ugyanis nemsokára megjelenik az igazi gyilkos is, aki viszont a megbízóval keveri össze. Tim jól tudja, a burleszkbe illő félreértésre hamar fény derül, úgyhogy nincs sok ideje a teketóriázásra. Ráadásul a kiszemelt áldozat meglehetősen csinos nő, a férfi úgy dönt, értesíti az áldozatot. Nemsokára együtt menekülnek beteges üldözőjük elől. Mint kiderül, az áldozat, Linda írónő, aki olyan titkok birtokába jutott egy nagy hatalmú szervezetről, amelyekről jobb lett volna nem tudomást szereznie. Miközben Lindáról egyre többet tud meg Tim, a saját múltjának részletei is fényre kerülnek, hiszen ő sem mindig a falazásból éldegélt, éppen ezért van néhány barátja, aki segíthet rajtuk. A cselekményes krimik kedvelőinek ajánlható. ISBN: 978-963-9884-90-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 13:45
. Koontz, Dean R.: A védelmező - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése